Volkswagen Polo: polo 2002 procedure bijrijders airbag uitschakelen ivm baby.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

hallo klant vroeg hier naar ,wie weet hoe dit moet,kan dit alleen software matig met vagcom of moeten er dumy,s worden geplaatst,wie weet hoe ik dit kan progameren zodat ik dit zelf kan ps moet de stoel airbag ook uitgeschakeld worden of alleen airbag dashboard voldoende bvb dank moni..

moni

Geplaatst door moni (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 13 jaar geleden

kijk eens op www.gerritspeek.nl,hier veel info over vag.com
Trouwens bij een lupo kan de dashboardairbag uitgeschakeld worden met de vag.com zonder dummy's te plaatsen.

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo van horne bedankt voor de tip mooie site,wie weet welke airbags gedeaktiveerd moeten worden alleen dashboard airbag of ook de stoelairbag rechts voor en ook de gordelspanner?? maar dit lijkt me sterk, wie heeft hier ervaring mee graag reacties..

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

kun je het niet gewoon uitschakelen met de sleutel in het dashboard?

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

nee dit gaat niet ,uitcoderen gaat prima met vag tester,maar wat moet allemaal uitgeschakeld worden voor kinder zitje rechtsvoor alleen dashboard airbag of nog meer graag reacties..

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo allemaal uitcoderen gaat prima, alleen airbag lampje blijft nu continu branden, heb alles maar weer teruggezet en klant naar vw dealer heengestuurd liever geen onnodig risico lopen als er wat niet goed gaat..

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

nog al logisch dat het lampje blijft branden, deze waarschuwt de bestuurder dat de bijrijder airbag en gordel spanner uitgeschakeld zijn

volkswagen1802 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als hij op de juiste manier is uitgeschakeld dan knippert het lampje een aantal keer en gaat vervolgens het lampje uit!
Als hij blijft branden dan ziet hij het als storing en zal er waarschijnlijk een weerstandstekker gemonteerd moeten worden!
Ff uit mijn hoofd geloof ik van regelapparaat vw5 dat je geen weerstand meer hoef te monteren maar dit weet ik niet zeker.

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

logisch dat het lampje blijft branden, zo is het niet RenaultoFiel
volkswagen 1802 heeft helemaal gelijk Als hij op de juiste manier is uitgeschakeld dan knippert het lampje een aantal keer en gaat vervolgens het lampje uit, maar ik kreeg geen reactie op deze site hoe ik het wel goed kon uitschakelen ,dus klant maar naar de echte specialisten gestuurd bij de vw dealer..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.