Volkswagen Polo: polo diesel start slecht

Bouwjaar: 1999

geachte heren,

Ik heb een polo diesel van een klant, basic diesel geen sdi oid van 99, deze auto loopt prima echter als ie koud is start ie op 2 a 3 cilinders en klappert de hele auto erover, zodra ie loopt draait ia als een tierelier. normaal verbruik, geen olieverbruik.

Gloeiers vernieuwd geen verschil, uiteraard zal de brandstofpomp wel stuk zijn, heb ik al vaker gehoord bij deze dingen, wie weet r meer van? bij voorbaat dank..

autoxpert790

Geplaatst door autoxpert790 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Harry,

Waarschijnlijk is het twee-massavliegwiel kapot.
Zie ook
http://www.problemcar.nl/index.php?topic...
http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

Succes, Thijs

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

harry vernieuw het 2massa vliegwiel maar. dit is de veroorzaker. is een veelvoorkomende kwaal bij dit type polo. heb er al 3 meegemaakt die deze kwaal hadden en na het vernieuwen van het vliegwiel genezen waren. de trillingsdemper van het vliegwiel veroorzaakt dit (raakt in onbalans). dus zit niks anders op dan de boel uit mekaar te halen. dit heeft niks met de brandstof pomp te maken.. vind trouwens wel dat vw hier een steekje heeft laten vallen, ze hebben tenslotte de naam degelijk en vooral met de diesel motoren. deze masssa vliegwielen gaan soms al bij soms lage km standen kapot. vind trouwens, maar dat is personelijk dat de volkswagens er over het algemeen niet beter op worden.

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heren bedankt, dhr zantema kan ik me bij aansluiten wat betreft zijn opinie over de huidige vw s, ik ben het vertrouwen ook een beetje kwijt, wij hebben hier frequent problemen met die dingen , maar t lijkt wel of alle autos slechter worden tegenwoordig ist niet, kzal aan de slag met de polo en zn 2massavliegwiel, jullie horen t nog

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.