Volkswagen Polo: polo variant 1998 auto-analfabeet zoekt handleiding :d

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 55kw

Hallo allemaal,
Heb vandaag een polo variant 1998 5drs aangeschaft (55kw)
Wist niet hoe de start en wegrijdblokering werkte had ook lege accu,( alarm) en kwam stil te staan de kant. Iemand nieuwe accu laten brengen en van armoede de anwb maar gebeld (was geen lid dus mag 230 euro gaan afrekenen voor 5 min werk)
Accu er in deurtjes sluiten en openen, en alles deed het weer.

Maar bij het deurvergrendelingkastje zit nog een soort stick dat lijkt te passen op het knipperend schakelaar/lampje op het dashbord, doch als ik het tegen houd doet het niks ik moet echt met de afstand bediening openen/sluiten. De knipperende knop kan ook naar 4 kanten opgedraaid worden heeft dit ook een functie? kan iemand mij mischien vertellen waar die (stick) met klein indrukbaar pinnetje aan de voorkant precies voor dient? Sorry dat ik zo stom ben en dit allemaal niet weet, heb ook gevonden dat er airco op zit,

Is er toevallig iemand die instruktieboekje/handleiding op een bestandje heeft ik zou er erg mee geholpen zijn en mijn bankrekening ook denk.

Alvast bedankt,

Cor
auto-anafalbeet

spiderlee

Geplaatst door spiderlee (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=spiderlee]van armoede de anwb maar gebeld (was geen lid dus mag 230 euro gaan afrekenen voor 5 min werk)[/quote]
Beste Cor

Je hebt niet betaalt voor 5min werk maar slechts voor een lidmaatschap...
De auto is voorzien van een alarm met startonderbreker niet origineel af-fabriek maar achteraf ingebouwd.
Om je goed te kunnen helpen moeten we eerst weten over welk type en merk we praten.

Gr. paul

spiderlee (0), 12 jaar geleden

p.Kelder
Alleerst bedankt voor je snelle reactie, indeed niet orgineel maar van selca. op hun site staan diverse handleidingen instalatie en instellen/trainen .Dat stickje betreft een Selca Touchkey weet ik nu dus dank zij jou. wat dit betreft ga ik er wel allemaal uitkomen kwestie van lezen. wel zou ik graag indien iemand een handleiding van de polo variant 1998 heeft voor mij deze vraag nog open willen laten staan. Niet dat ik te lui ben maar heb niks kunnen vinden op Google of newsservers. Nogmaals bedankt
Gr. Cor

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Een dealer of bij een sloperij kun je een handleiding wel vinden cq. kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.