Volkswagen Polo: Polo(lpg-g3) slaat vanzelf over op benzine

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Dag mensen,

Ik zit al een tijdje met een probleem. Mijn auto slaat vanzelf over op benzine(lampje gaat knipperen). Het betreft een necam installatie. Met een koude motor zijn er geen problemen, maar zodra de motor warm is wilt hij wel is vanzelf overgaan op benzine of valt hij heel soms uit. Hierbij hoor ik ook tijdens het overslaan ook relaitjes tikken aan de voorkant. Dit zijn relaitjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Zou het probleem aan de relaitjes kunnen liggen? De gas installatie geeft geen foutmeldingen tijdens het uitlezen. Ook is de lampdasonde al vervangen. Ik heb op de forum ook vaak de temperatuursensor gelezen als probleem, maar volgens mij bezit mijn installatie geen temperatuursensor.
Heeft iemand nog suggesties want ik ben helemaal radeloos. Ben naar meerdere 'specialisten' geweest, maar die hebben ook nix kunnen vinden.

Ik hoop dat iemand me verder kan helpen.

Mvg Duman.

tr_tarik58

Geplaatst door tr_tarik58 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tr_tarik58 (0), 15 jaar geleden

owjah en verdeelhuis is ook al meerdere keren gereinigd en stappenmotortje vervangen.

hakeemolajuwon (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik dacht dat ik je afgelopen week nog enige tips en trucs gegeven had. Heeft het niet geholpen dan?

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Inmiddels lopen er al 4 topic's........, allemaal over dit zelfde probleem.

Hoe verwarend kun / wil je het maken..

Gr. paul

hakeemolajuwon (0) PRO, 15 jaar geleden

De nood is blijkbaar hoog!!

tr_tarik58 (0), 14 jaar geleden

Jah de nood is heel erg hoog. De lampdasonde doet het volgens mij gwn goed, want het contact hoeft niet aan en uit om de auto weer op gas te laten rijden. Volgens mij werd mij ook verteld dat mijn auto ook geen temperatuursensor heeft(waar zitten die meestal en hoe zien ze eruit?). Waar zit precies de DFCO-klep en relais eigelijk. En hoe zien die eruit? Want hakeem vertelde mij dat het ook daar aan zou kunnen liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.