Volkswagen Polo: portierraam gaat niet open of dicht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

hallo allemaal ik heb hier een probleem met de comfort ruitbediening van de polo 6n2 uit 2000
gaat niet omhoog of omlaag, wel hoor ik bij inschakelen een klik in de motor, deze heb ik inmiddels vervangen zonder resultaat. rechts werk wel, en heb ook de schakelaars al eens verwisseld ik weet het niet meer.

van Hulst

Geplaatst door van Hulst (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 10 jaar geleden

module stekkers rotten vaak weg door waterintreding

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Idd even meten op de plus en min van de motor tijdens bedienen en met de stekker erop.
Kan heel goed een draadbreuk in doorvoerrubber van deur naar carosserie zitten.

jhl (0) PRO, 10 jaar geleden

Ook kijken of de ECU onder de voorruit geen last van waterinsijpeling heeft. Hebben vorige 6N2 binnengehad met deze panne en de twee motoren van de ruiten zijn hierdoor gesneuveld.

van Hulst (0) PRO, 10 jaar geleden

alles werkt weer ! zat inderdaad een breuk in de bruine draad. bedankt allen! alleen de ruit sluit nog niet tot boven, op 2 centimeter na, en zakt dan weer. als ik vast houd stopt ie ook , maar druk ik dan nog eens dan is ie dicht!! ????

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Denk een zwaar punt in mechaniek, de beveiliging slaat dan in. Of je kan ook proberen even de accupool los/vast en dan knop omhoog en vasthouden, dan als hij boven is knop los en weer 3 sec vasthouden, dan heeft hij hoogste punt ingeleerd maar ik denk ruitmechaniek stuk oid omdat hij later wel weer verder omhoog gaat.

Greefhorst (0) PRO, 10 jaar geleden

idd het raam een keer op en neer doen. Meestal moet het zijn basis afstellingen weer vinden. Daarna werkt het automatische op en neer systeem ook weer.

Ik doe meestal hem helemaal omlaag en ingedrukt houden onderin, en ook bovenin. Dan weet hij weer de min en max waarden.

Gr,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.