Volkswagen Golf IV: Probleem golf mk4

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4i 16V AHW

Beste mensen,

Ik zit met het volgende:

Ik probeerde laatste mijn auto te starten. Hij starte op en viel ook meteen weer uit. Daarna nogmaals geprobeert en weer het zelfde. Bij de 3e keer starte hij en bleef hij op de 2000 toeren draaien. Toen ik gas gaf blijf hij zelfs bij de 3000-3500 toeren hangen en zakte langzaam terug naar 1000 en ging toen (net alsof is stootjes gas geef) tussen de 1000 en 2000 heen en weer schommelen.

Nu krijg ik de laatste tijd steeds meer.

Als ik een aantal keer achter elkaar opnieuw start doet hij het opeens wel goed en draait hij gewoon op 700 toeren en doet niet schommelen.

Heb er de laatste tijd niets aan verandert.

Alleen een week of 3-4 geleden is de kleppenhuis pakking en distru vervangen in de garage.

Ik zou graag horen wat U denkt.

met vriendelijke groet,

Peter-paul van der Velden

DarkEagle

Geplaatst door DarkEagle (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Peter

Wat is er precies vervangen ? Is er iets aan het gasklephuis gedaan ? Zo ja, is dat weer opnieuw in de basisstand gezet ?

Gr Stefan

DarkEagle (0), 14 jaar geleden

Mijn kleppendeksel lekte olie naar de bougies toe. deze is eraf geweest en ze hebben er een pakking tussen gedaan. daarbij moest ook de distru los en moest natuurlijk een nieuwe op.

Ze hebben volgens mij de gasklep niet los gehad maar natuurlijk wal de strom van het motor blok.. zou ik daarom hem opnieuwe moeten inleren?.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat hem eerst uitlezen en vertel welke storing erin staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.