Volkswagen Golf: probleem met brandstof toevoer diesel

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 d

ik heb een probleem wat maar niet tot een oplossing lijkt gewoon een standaard diesel betroubaar tussen hele grote aanhalings tekens ,maar goed ik krijg elke keer lucht in de toevoerleiding en geen brandstof meer in het filter ,wat ik inmiddels al heb gedaan alle slangen vernieuwd zowel aanvoer en retoer ,leidingen onder de auto op druk afgeperst ook niet lek brandstof filter met huis afgeperst ook niet lek ,filter in de tank schoongemaakt ,tank ontluchting schoon gemaakt .nu het volgende is het mogelijk dat de brandstofpomp ,falselucht kan aanzuigen door een of andere pakking waardoor ik mijn aanzuig kracht verlies in mijn toevoerleiding .en kan ik de brandstofpomp wisselen zonder dat ik de distubutstie riem moet loshalen ????

r walet

Geplaatst door r walet (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je alle slangen goed hebt gemonteerd en alles open is zal het inderdaad wel de brandstofpomp zijn en dan moet je wel eerst de tandriem demonteren anders kan de pomp er niet af.
Heb je het ook al geprobeerd zonder tankdop ?

r walet (0), 16 jaar geleden

ja ook zonder dop geen verschil

jos-br (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan heel goed zijn dat de keerring voor op de pomp lekt en ervoor zorgt dat de brandstof terug de tank inloopt.Dus even de kap van de distributie eraf en goed kijken of het een beetje nat is.

Jos.

r walet (0), 16 jaar geleden

probleem gevonden zeef vernieuwd in de brandstof tank geen problemen meer gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.