Volkswagen Golf: pulse signaal tacho

Bouwjaar: 1992

Hallo
Ik he een golf gti en wil hier een navigatie inbouwen.Nu heb ik alle stekkers aangesloten maar moet alleen nog het pulsesignaal (tacho) aansluiten Heb eens rondgekeken op internet en het zou een wit blauwe kabel zijn met blauwe stekker.bovenop de zekeringkast.
Maar nu liggen er wel drie blauw witte kabels op de zekeringkast met blauwe stekken. Hoe kan ik controleren welke stekker de goede is? Heef niemand een schema van de kabels van de zekeringkast?

koiba

Geplaatst door koiba (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

de tellerpuls zul je moeten zoeken! met een ledpen.. dit achter in de stekker van de tacho! ( nooit zomaar gaan gokken )


paul,

Fredo (0), 19 jaar geleden

Op de stekker achter het instrumentenpaneel. Ik geloof pin 31, daar ligt het snelheidssygnaal gewoonlijk, maar zoals Paul zegt, niet gewoon naar gokken. Daar ligt het gewoonlijk, maar niet altijd.
Kijk onderaan deze site, dan weet je welke pin ik bedoel met "pin 31"

http://www.meckisfaq.de/bilder/pdf/navi....

Succes

koiba (0), 19 jaar geleden

bedankt voor jullie reactie zal kijken of ik hem aan de gang krijg
thks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.