Volkswagen GOLF: raam valt spontaan naar beneden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AKL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Gisteravond bij de parkeergarage het raam naar beneden gedaan voor een parkeerkaartje. met dat ik het raam weer omhoog wil doen, klapte het raam spontaan naar beneden en nu wil het raam niet meer omhoog. inmiddels vast gezet met ducktape.
wat kan ik doen?

Rietepiet

Geplaatst door Rietepiet (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rietepiet (0), 5 jaar geleden

het raam is nu inmiddels helemaal naar beneden gezakt binnen in de deur

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Waarschijnlijk is je raammechanisme defect en zal je deze moeten vervangen. Je kan voor nood je deurbekleding eraf halen en dan proberen je raam weer omhoog te duwen en te ondersteunen met een stuk hout zodat deze dicht blijft totdat je het mechanisme vervangt.

Punt (35) PRO, 5 jaar geleden

Soms gaat het om een afgebroken stukje plastiek . Maar als de bediening elektrisch is dan is het hele kabelsysteem opgerold en niet meer goed te krijgen .
Dit is zo'n klus die je een paar keer gedaan moet hebben om het vlot en zonder meerwerk voor elkaar te krijgen . Ook een goed gevulde gereedschapskist is een must .

Er staan filmpjes op het internet hoe het zou kunnen maar ik liet het slot aan de plaat van het raam- mechanisme zitten. want als de bediening ervan afbreekt ben nog verder van huis .

Succes..

Punt (35) PRO, 5 jaar geleden

Rianne , houdt het ducktape het goed vol. ?? In de werkplaats klinkt het gezegde "wrijven helpt niet, actie ondernemen wel " .

Vr. Groet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.