Volkswagen Jetta: Radiator

Bouwjaar: 1987

Goedemorgen,

Kan ik in een Jetta 1,6 benzine eenvoudig een grotere radiator plaatsen? De bestaande is een beetje benauwd. Bij rijden met aanhanger loopt de temperatuur flink op en draait de fan bijna continu. Motor loopt goed. Het koelsysteem is 100% in orde (geen vuil, thermostaat, slangen, waterpomp enz. zijn ok).

Paul

Paulus8636

Geplaatst door Paulus8636 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Geen probleem, pak er maar eentje van b.v. een 1.6 diesel of Turbodiesel, deze zijn groter. Moet wel even opletten of je ook de slangen van deze auto kunt vinden, volgens mij zijn deze langer.

succes

Paulus8636 (0) PRO, 20 jaar geleden

Geeft dat geen problemen met de steunen ofzo? Bedankt voor zover!
Groeten

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Alle gaten zitten al in de auto, alle radiators die voor de type 2 golf en jetta zijn gemaakt passen er in. Ik neem aan dat je een radiator op de sloop gaat halen, neem dan de slangen en steuntjes ook mee, weet je zeker dat het allemaal past.

succes

Paulus8636 (0) PRO, 20 jaar geleden

Harry bedankt! Ik heb er eentje gehaald op de sloop. Slangen erbij en het past prima. Alleen met de fan was het lastig. De ophanging van de fan is breder. Dus de fan van de sloop ook meegenomen maar het motortje is één snelheid en in mijn auto zat een 2speed fan. Dus motortje overgezet en temperatuurzendertje verwisseld en het werkt super. Motor blijft keurig op temperatuur. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.