Volkswagen Jetta 1600: Uitlijnen?

Bouwjaar: 1987

Ik merkte dus tijdens de andere klus, dat de auto naar rechts trekt, tijdens het rijden, niet tijdens het remmen. De linker voorband is aan de binnenkant ook erger afgesleten. Volgens mij wijst dat er dus op dat ie uitgelijnd moet worden. Maar ik ben benieuwd of ik dat ook zelf kan doen. Alleen kun je de rechter spoorstang maar afstellen, want die stuurkogel is alleen geborgd en heeft dus ook alleen de mogelijkheid om te kunnen verstellen. Kijk, het hoeft allemaal niet zo precies te staan, maar dat dat overdreven trekken naar rechts maar weg is. Iemand tips?
Alvast bedankt!

wim12249

Geplaatst door wim12249 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

scheef trekken ligt meestal aan de banden wissel die eerst maar van links naar rechts

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

ligt wel aan de band maar komt wel door de uitlijning, als de uilijning goed is slijt de band ook niet scheef zo simpel is het!. denk niet dat je het zelf kan doen. maak je het erger dan het is. je kunt de banden wel wisselen zoals henk zegt maar zit je met een paar weken weer met het zelfde. succes

vw-hobby (0), 19 jaar geleden

Ik heb bij mijn vw-golf 2 de banden van achteren naar voren verplaatst. De banden zijn 1 jr oud en hebbenmx, 5.000 km gereden. Maar nu trekt de autl iets naar links. Tijdens het remmen is alles normaal.Beter van linksachter naar rechtsvoor en de andere kant ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.