Volkswagen Golf: radiator

Bouwjaar: 1990

hallo ben ik weer bedankt voor de reacties op mijn vorige bericht maar had weer vaagje ik heb mijn koppaking vervangen dus heeft mijn koelvloeistof leegestaan en moest ik mijn radiator ontluchten nu heb ik de bovenste slang naar mijn radiator losgemaakt en daardoor koelvloeistof in mijn radiator laten lopen daarna met dop van het expansievat open gestart en lang warm laten worden (kachel doet het niet dus die heeft niet geholpen) nu word mijn radiator wel warm maar aleen eigenlijk meer in het midden en onderin (muv waar de slang zit)en slaat mijn fan niet aan is dit tog overtollig lucht of iets anders (koelvloeistof temperatuur meter is vervangen)beiden slangen worden loeiheet ,kan ik hem ook nog op een andere manier ontluchten?? bedankt robert

jeroen vermolen

Geplaatst door jeroen vermolen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

zit er wel genoeg koelvloeistof nu in je expansie vaatje ?

zo niet bijvullen.

en als je kachelverwarming het niet doet heb je grote kans dat je thermostaat stuk is.

en dat je fan niet aanslaat kan door een defecte temperatuursensor in je radiateur komen (of een slechte stekkerverbinding van deze.)

mvg

stefan84 (0), 18 jaar geleden

dit is je ook al een paar keer gezegd op de andere dezelfde gestelde vragen op dit forum

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.