Volkswagen Caddy: Radio

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI

Het volgende, deze heeft originele iso stekkers voor de auto radio.

Radio werkt op normale wijze todat de sleutel uit het contactslot wordt gehaald! dan zijn alle vastgelegde radiozenders uit het geheugen verloren en laats gebruikte muziek normen, zoals usb stick of memorycard.

Ik weet dat dit door twee draden om te wisselen is op te lossen, de constante + (geheugen vast te houden) en de geschakelde + om de radio van spanning te voorzien..

Maar nu wil ik, hier een parrot kit op aansluiten, ook dat gaat middels de iso stekkers.
Nu is me vandaag door de dealer/leverancier aangepraat, dat dit problemen geeft ...zijn antwoord.

Het is of radio of parrot die zijn geheugen kwijt raakt, het is dus niet en radio en parrot die geheugen behoudt.
Moest ik nu de twee draden omwisselen van de radio, dan zou ik telkens de parrot opnieuw moeten instellen, met dien verstande dat ook de radio niet ge-mute wordt bij binnen komend gesprek.

TheoStek

Geplaatst door TheoStek (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Parrot heeft toch ook gewoon een constante plus en een geschakelde plus? Dus dan ook van de Parrot de draden omdraaien of als de stekkers van die bijgeleverde kabelboom dat niet toelaten dan de draden zelf knopen bij de juiste voedingsdraden op eventueel de stekker van de auto of die van de radio of de draden uit de stekker halen en verwisselen en op een andere juiste plek terug prikken.
Als je een constante en een geschakelde draad achter de radio hebt dan kan het altijd zo worden aangesloten dat ze beiden hun geheugen onthouden.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Je kan heel simpel +15 en +30 omwisselen bij de zekeringhouders die in de kabelboom van de parrot zitten.

TheoStek (0) PRO, 9 jaar geleden

Vriendelijk bedankt voor jullie antwoorden.

Ben er nog niet aan toe gekomen om dit te fixen, maar staat in mijn geheugen of effe terug lezen, moet eerst een ander probleem zien op te lossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.