Volkswagen Caddy: slechte koudstart

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6tdi-102pk

hallo,
sinds een tijdje start mijn 1.6tdi-102 pk van 2012 met 58000km op de teller niet meer zoals het hoort het duurt langer vooraleer de motor aanslaat,
eens de motor een beetje warm gedraaid is ,dan is het tikken en draaien,wat zou dit kunnen zijn ?

rutsken

Geplaatst door rutsken (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Naar de dealer brengen en laten uitlezen om te kijken of er storingen in het geheugen staan e.d. 2012 zou nog garantie kunnen zijn mits hij dealer onderhouden is.

rutsken (0), 9 jaar geleden

hij is net een weekje buiten garantie,maar inderdaad zal best eens bij de dealer langsgaan,is wel nog eerste diesel en luchtfilter,heeft tot nu toe als onderhoud enkel olie en oliefilter gekregen,maar dat is zo volgens de voorschriften van VW.eens beetje warmgedraaid start ie als een tierlantijntje.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Klopt want bij 60.000km worden pas meerdere onderdelen vervangen en als je de 30.000km na de eerste beurt of 2 jaar niet hebt overschreden en het eerste onderhoud bij de dealer hebt laten uitvoeren dan zit het wel goed mocht er coulance zitten op iets wat stuk zou zijn dus ik zou sowieso met dit verhaal naar de dealer gaan en daarna verder kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.