Volkswagen Passat: Radio RNS 500 safe code resetten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Hallo,

Ik heb onlangs een lege accu gehad die denkelijk is leeg geraakt door een binnen verlichting te laten branden.
Ik heb toen de auto over gestart met een andere accu en ben toen een stuk gaan rijden radio deed het toen zonder probleem
Heb even de lekstroom gecheckt maar die was ok hierbij heb ik dus even de + pool los moeten maken en daarna gewoon weer erop gezet.
De radio werkte op dit moment maar alleen als je de radio aanzet zonder contact. Toen ik de auto ging starten sprong de radio op safe en moest er een code ingegeven worden. Daarna probeerde ik weer zonder contact maar toen gaf hij ook safe aan en moest er een code ingegeven worden.
Ik heb de auto nu twee jaar en deze radio zat erin alleen heb ik de handleiding niet en dus ook geen code. Wie kan mij hiermee helpen.

Alvast bedankt.

Raylem

Geplaatst door Raylem (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

martijn v o (0), 10 jaar geleden

De dealer kan de code uitlezen voor je.

Raylem (0), 10 jaar geleden

ik heb vandaag nog eens geprobeerd en kwam tot de volgende resultaat.
Als ik alleen de radio aanzet dan werkt hij perfect, op contact ook nog, start ik de motor dan springt hij op safe mode.
Dus hieruit denk ik dat als alle modules in geschakeld worden dan vindt hij de radio niet meer.
Heeft hier iemand ervaring mee.

Groet Raymond

Raylem (0), 10 jaar geleden

Hier komt de oplossing.
Na enkele dagen wachtem of het vanzelf goed zou komen, had ik eindelijk tijd om de radio er zelf uit te halen en wat zag ik boven op de radio staan de code nou appeltje eitje dus probleem opgelost.

Groet Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.