Volkswagen Kever: rammelend geluid bijoptrekken volkswagen

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1303

Als ik stil sta geen rammelend geluid maar als ik optrek begindt het geluid gelijk aan het toeren tal ik vermoed de koppeling maar ik kan hier niks aan ontdekken. dus bij deze weet iemand waar ik nog kan kijken.
bvd ger

gerke071

Geplaatst door gerke071 , lid sinds 13 jaar geleden

8 Reacties

stefan84, 13 jaar geleden

Maakt hij dat geluid alleen als je optrekt of aan het rijden bent ? of hoor je het ook als je het toerental verhoogt als de auto 'vrij' staat ?

Voor Onderdelen kun je eens contact opnemen met Vpc autosport in buchten,ze doen er ook veel mee,en hebben ook een hoop onderdelen ervan.

Gr Stefan

gerke071, 13 jaar geleden

hij maakt het geluid alleen als de motor moet trekken dus bij een berg dan doet hij dat ik had afgelopen woensdag een rit door de eifel met een berg van 10% en toen was het niet om aan te horen het leek net of de aandrijving een onbalans had . ik begin me langzaam maar er op voorte berijden dat ik een revisie moet doen ?
gr ger

CARS&MOTORS PRO, 13 jaar geleden

en bij kort volgas en los

moderator PRO, 13 jaar geleden

Ontsteking wel optijd staan?
Als deze te vroeg staat, gaat de motor, zoals dat heet, pingelen. Wel de goede benzine gebruikt met octaan 98?

gerke071, 13 jaar geleden

bij kort volgas doet hij dit niet . hij blijft dan gewoon lopen net of er niks aan de hand is.
en de ontsteking kan zich toch niet ontstellen of wel? ik ga zo eens even kijken en de brandstof is altijd het zelfde gebleven [octaan 98 dus]
b.v.d ger

audia4 PRO, 13 jaar geleden

[quote=gerke071]Als ik stil sta geen rammelend geluid maar als ik optrek begindt het geluid gelijk aan het toeren tal ik vermoed de koppeling maar ik kan hier niks aan ontdekken. dus bij deze weet iemand waar ik nog kan kijken.
bvd ger[/quote]
rubbers waar de versnellingbak op ondersteund, meestal gaar door olielekkage. neusrubber kan ook.

gerke071, 13 jaar geleden

heb gekeken naar de ontsteking maar deze staat op tijd
versnellingsbak rubbers ga ik voor kijken ik laat het spoedig weten
b.v.d ger

gerke071, 13 jaar geleden

nou ik heb de rubbers vervangen en heb de koppeling ook maar vervangen deze hebben veren in de plaat zitten en deze hadden veel speling en nu loopt hij weer als een zonnetje dank aan jullie allemaal
gr ger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.