Volkswagen golf station 1.9 d: Relais -- hoe horen ze geplaast te worden

Bouwjaar: 1996

Is er iemand die een foto heeft van de relais van een golf diesel uit 1996 ( Type 1.9 diesel- basis)

Of de stand kan vertellen.

Ik heb namelijk problemen en denk dat ik per ongeluk een relais heb omgedraaid. Als ik nu de de achterruit verwarming inschakel dan gaat de achterruit wisser aan.

Alvast bedankt.

sorb

Geplaatst door sorb (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

kan niet te maken hebben met de plaatsing van de relais. Als je een verkeerde relais plaats werkt het wel of niet. Heb je ergens een stekker losgehad ?

sorb (0), 20 jaar geleden

Nee geen stekkers los gehad, alleen maar zitten vogelen met de relais. En hierin zijn zeker wel een paar combinaties mogelijk

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

De relais in de zekeringen kast zijn genummerd op elke relais staat een postnummer bovenop vet afgedrukt voor de juiste positie in de kast, probeer in het instructieboekje of ander in de vraagbaak van kluwer daar staat het zeker in.

Succes
Mvg, JM

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.