Volkswagen Caddy: remdruk verlies

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Wij hebben een caddy in reparatie met het volgende probleem:De auto kwam binnen zonder remdruk na controle geen remolie verlies alle vier wielen gedemonteerd alles ok. Toen hebben wij een nwe hoofdremcil. geplaatst ontlucht alles perfect. Maar na drie dagen na een paar honderd kilometer weer geen remdruk en ook geen remolie verlies. Wie heeft er een oplossing voor! Bij voorbaat dank DENNIS.

gordon

Geplaatst door gordon (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 17 jaar geleden

Kan enkel de rempomp zijn maar hoe dat komt? ik heb geen idee
succes jan

Luk6716 (0), 17 jaar geleden

Vorig jaar een Passat gehad met identiek hetzelfde probleem.Nergens remvloeistofverlies en uiteraard eerst de hoofdremcylinder vervangen.Na een week weer terug en lukraak de remdrukbegrenzer achteraan vervangen.Opgelost !

jan5047 (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Luk6716]Vorig jaar een Passat gehad met identiek hetzelfde probleem.Nergens remvloeistofverlies en uiteraard eerst de hoofdremcylinder vervangen.Na een week weer terug en lukraak de remdrukbegrenzer achteraan vervangen.Opgelost ![/quote]
Maar dat kan ik niet verklaren als je remdrukbegrenzer stuk is hou je toch je druk of hij moet lekken maar dan verlies je ook olie. ben beniewd hoor graag de uitkomst
gr jan

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

wat luk schreef hebben wij ook gehad eerst tot twee maat toe de hoofdremcilinder vervangen maar bleek in de remdrukregelaar tezitten daar kwam lucht binnen dus advies vernieuw je remdrukregelaar.
groetjes jan.

F._Kormelink (0) PRO, 17 jaar geleden

Komt regelmatig voor, meestal heb je wel wat lekkage als je het hoesje van de remdrukregelaar indrukt, als dit zo is zet er maar een nieuwe onder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.