Volkswagen Caddy: start niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Help. Een jaar geleden hield mijn caddy er soms spontaan mee op. Hij sloeg af of wilde helemaal niet starten. De garage kon niets vinden. zo spontaan dat hij er toen mee ophield deed hij het ook weer. Maar nu weer bijna het zelfde probleem. Sloeg af tijdens rijden in een file kon hem wel weer starten maar wannneer ik gas gaf. sloeg hij weer af. de ene keer gloeide hij wel voor de andere keer niet en soms kinpperde het lampje van de gloeispiraal. Maar nu doet hij helmaal niets meer. krijgt wel brandstof, en ook wel stroom. Reageert op beide sleutels het zelfde (niet dus!)hij is uitgelezen geeft aan dat de compu kapot is maar daar gelooft men niet echt in. Wat moet ik hier nu mee???

greetje

Geplaatst door greetje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

bedrading van en naar computer controleren en stekker op corrosie nazien.

anders zul je er waarschijnlijk toch een nieuwe computer in moeten hangen.


mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.