Volkswagen Corrado: remprobleem

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6

auto heeft af en toe een keihard rempedaal en nauwelijks vertraging,maar soms zakt het pedaal weg naar de bodem.De controlelampjes van ABS en remolieniveau branden...Uitlezen met Snap-on geeft allemaal ABS -gerelateerde storingscodes,maar de klachten doen meer vermoeden dat er een probleem is met de bekrachtiging,die overigings elektrisch is....iemand bekend met deze problematiek?

Robbie Jensema

Geplaatst door Robbie Jensema (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

frerini (0) PRO, 10 jaar geleden

welschijnlijk abs blok defect,kwam vroeger regelmatig eens voor

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

kugelfischer abs systeem incluis rembekrachtiger vol elektrisch.

In het abs blok zit een printplaat, deze gaan een keer naar de hemel.
Ze zijn meestal wel reparabel. ffe google gebruiken voor revisiebedrijf. (we maken hier geen reclame)

succes er mee.

Robbie Jensema (0) PRO, 10 jaar geleden

Frederic en Harry,hartelijk dank voor jullie reactie,we gaan met de klant in overleg of hij het traject wil voortzetten want hij opperde zelf om de auto te koop aan te bieden,wie weet brengt dit hem nog op andere ideeen,als er nieuws te melden is plaats ik het wel,nogmaals dank
Geert

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

als ik persoonlijk zou kiezen ging er een standaard vacuum rembooster in. Volgens mij past die uit een passat uit de 35i serie. (voor 1996)

ABS verder gewoon wegslopen. (anders apk problemen, bij aanwezig abs moet het werken)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.