Volkswagen Passat: remwaarschuwingslamp en abs lamp

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8 I 20V

Abs en handrem/remvloeistoflamp branden tegelijk, kan geen foutcode uitlezen in abs systeem, kom er niet in, hoofdzekering van 50 A goed, op stekker van abs unit staat spanning op pin 15, en op 17 en 18 verbonden met de 50 A zekering. vlg boek is dit een te lage druk in het hydro-aggregaat, komt dit doordat de pomp niet werkt? Kan ook het abs relais of pompmotorrelais stuk zijn en waar zitten deze? Alle wielsensoren geven 1-3 V wiss spanning en weerstanden zijn gelijk. Weet iemand raad?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Toch eerst proberen om erin te kunnen komen.
Heb je alle zekeringen gecontroleerd? En haal ook even de radio los.
Anders vermoedt ik abs regelapp. defect.

Ricky,

jjbalmszonen (0) PRO, 17 jaar geleden

Dealer komt er ook niet in, voedingen zijn goed, K kabel is goed radio er ook uitgehad, zekeringen goed. Pomp en unit uitelkaar gehaald, niets aan te vinden, systeem weer ontlucht, geen resultaat. regalapp toch stuk? Kan hem niet los aansturen om te kijken of hij iets doet?

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan lijkt mij het regelapp. stuk.

Ricky,

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

had pas ook een passat met hetzelfde probleem een andere pomp er opgezet en alles deed het weer.

groet Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.