Volkswagen Golf V: Resetten onderhoudsinterval

Bouwjaar: 2004

Hallo

Heeft er iemand ervaring met het resetten van de onderhoudsinterval van een Golf V? Bij de garage lukte het niet. Ze vroegen of ik de radio (een pioneer) er zelf had ingeplaatst. De garage had de radio er zelf in geplaatst, maar volgens hen zou dat toch het probleem zijn. Heeft iemand suggesties om het onderhoudsinterval terug te resetten?
Alleszins al hartelijk bedankt.
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wwwww (0), 19 jaar geleden

heb je een dagteller knopje en een knopje voor de klok in het dashboard?

Benny1078 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik neem aan dat je niet bij de dealer bent geweest want die moet het doen met de testkast. We hebben het over een long life motor en die moet je met de testkast resetten.
Als ze inderddad niet in het instrumentenpaneel kunnen komen met de testkast dan is de kans grrot dat de radio niet goed aangesloten is.

Fredo (0), 19 jaar geleden

Hey Benny, ben wel naar de dealer geweest. Misschien nog even ter informatie... Ik woon voor de moment even in Frankrijk en mijn dealer is dus een fransman.
Remco, ik heb in totaal 3 knopjes. links een voor het uur en een voor de minuten juist te zetten en rechts om de dagteller op nul te zetten. Heb vroeger al wel het onderhoudsinterval van een polo ('97), een a6 (2000)... op nul gekregen maar bij deze Golf lukt het me niet. Ik vind trouwens de werkwijze ook niet terug in het service boekje.
Alleszins al bedankt voor jullie reactie

wwwww (0), 19 jaar geleden

als het werkt zoals een golf 4
dan is het dagteller indrukken, daarna contact aanzetten
hierna de klokknop naar links of rechts verplaatsen of uittrekken totdat hij weg is
daarna contact weer uitzetten
probeer maar

Fredo (0), 19 jaar geleden

Nope, zo gaat het inderdaad met een Golf 4, VW passat, Audi A6... Het is niet hetzelfde systeem als in de Golf 4. Toch bedankt Remco
Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.