Volkswagen Golf V: trekhaak monteren

Bouwjaar: 2005

hoi kan iemand mij vertellen hoeveel werk het is om een trekhaak van een golf v te monteren moet ik evt bumper demoteren gaten boren enz en kan ik de bedrading bij de achterlichten aansluiten 7 polig groetjes marcel

yacine

Geplaatst door yacine (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

yacine (0), 19 jaar geleden

trekhaak monteren is best veel werk je kan het beste de bekabeling bij de dealer hallen is ook omschrijven hoe je het moet aansluiten is best ingewekeld om uit te legen deze kan niet zomaar bij de achterlichten afgetapt worden en om de trekhaak te monteren moet je zeker de bumper demonteren daarvoor eerst de achterlichten let wel op bij het demonteren van de bumper voor verborgen schroefjes bij het scherem onder de bumper en onder het achter licht als je een beetje handig bent lukt het wel

mvdkant (0), 19 jaar geleden

snap ik nu niet, kopen ze een nieuwe auto en willen er binnen de 3 maanden dat de auto oud is zelf een trekhaak eronder beunen omdat het goedkoper zou zijn. auto kost nieuw rond de 20000 euro en een trekhaak erbij misschien 300 tot 400 euro. had hem gewoon meebesteld bij aanschaf, scheelt een hoop werk en eventuele schade.

maar goed, ga uw gang.

gr.
martin.

gveenendaal (0) PRO, 19 jaar geleden

Indien je wilt heb ik een volledige inbouwinstructie voor de haak en bekabeling
Laat effe weten als je er belang bij hebt.
De bedrading is een can bus verhaal dus is een specifieke kabelboom eventueel met pdc sensor aansluiting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.