Volkswagen passat tdi 115pk pompverstuiver: resonantie uitlaat

Bouwjaar: 2000

passat variant 115pk tdi pompverstuiver. Heb bij stationair een rot resonantie in de achterdemper maar dit komt dus van voor af.de demper trilt flink. Heb het flexibele stuk vooraan de kat al vervangen maar helpt niet, wie weet??

petertje8912

Geplaatst door petertje8912 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

niemand die dit weet??

barri (0), 19 jaar geleden

hoi linsp,ik heb zelf ook dit probleem en ik dacht namelijk ook dat het euvel in het flexibele deel zat,want volgens de vw garage werd hij wel eens daar voor vervangen.maar nu begin ik ook te twijfelen.maar jij mocht jij er achter er komen wil je zo vriendelijk zijn en het mij ook laten weten?
mvg barri

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja zal ik doen

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

niemand??

Simon10906 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nooit meegemaakt zoals je omschrijft, maar zou het door een onregelmatigheid in de motor kunnen komen?
Hoe is de onderlinge cilindercorrectie van de ingespoten brandstof?
Lekkende uitlaatklep?

Stephan11139 (0), 19 jaar geleden

Heb het met een passatuit 2000 gehad een 90pk tdi, ze hebben toen de "kat" net na de turbo vervangen en het probleem was weg...weet niet meer of daar het flex. stuk direct aan vast zat.
Succes Stephan.

Fred3336 (0), 19 jaar geleden

Heb hetzelfde gehad met een Safrane. Bleek het binnengedeelte van de KAT te zijn. Kat leeggemaakt en problemen waren weg.

barri (0), 19 jaar geleden

he peter weet je al wat het probleem is van resonantie??????????

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

nee eigenlijk nog niet, heb wel een vermoeden dat er toch iets in de achterdemper los zit maar de klant wil er nog effe mee wachten een nieuwe erop te zettten dus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.