Volkswagen passat: ruitenwissers

Bouwjaar: 1995

als men de ruiten wissers "af" zet stoppen deze onmiddelijk en gaan dus niet naar hun oorspronkelijke plaats;we hebben 2 andere ruitenmotors geprobeerd en 2 andere schakelaars aan het stuur,maar het blijft hetzelfde...en op stand 1 gaan de ruitenwissers helemaal niet...

oompie

Geplaatst door oompie (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hoogfrequent (0), 20 jaar geleden

Zo'n ruitewissermotor kan wel eens een constante plus en een geschakelde plus krijgen. De geschakelde plus komt vanaf de schakelaar en start het wissen. De constante plus zorgt na uitzetten voor het terugkeren naar de ruststand. waarschijnlijk is de constante plus op de motor uitgevallen. Dit verklaart waarom een andere motor ook niet werkt. Kijk eens in het schema waar deze vandaan komt maar begin met checken zekeringen.

ome jan (0), 20 jaar geleden

wat ook voorkomt is dat de bedrading breekt bij de doorvoer dak/achterklep
je hebt het over andere ruitewissermotoren weet je zeker dat het niet alleen goed werkende maar ook het juiste type wisser motor is ik ga ervanuit daT je de vorige tip hebt gecontroleerd.

geert3496 (0) PRO, 20 jaar geleden

Relais interval defect.

oompie (0) PRO, 20 jaar geleden

Interval werkt altijd; dat is de enige mogelijkheid om de ruitenwissers terug op hun oorspronkelike plaats te krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.