Volkswagen Polo: ruitenwissers

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Vanochtend zaten de ruitenwissers vastgevroren. Alvorens de ruiten schoon te maken alvast de auto gestart en toen heeft waarschijnlijk de ruitenwisserschakelaar aangestaan. Snel gemerkt dat de ruitenwisser zowel voor als achter niet werken. De zekering van de voorwissers is gesprongen die van de achterwisser niet. Toch werken beide ruitenwissers niet. Waar kan dit aan liggen??

Chinto

Geplaatst door Chinto (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vwmuisje87 (0), 13 jaar geleden

Monteer een nieuwe zekering en kijk of de boel weer werkt..

Zit de achterruitenwisser niet vast op het raam ?

Loop zekerheids halve even alle zekeringen na.

Chinto (0), 13 jaar geleden

Zie mijn email.

vwmuisje87 (0), 13 jaar geleden

Je kunt beter even je info hier posten, dan ziet iedereen het.

De defecte zekering(en) vervangen en kijken of ze weer werken, vaak zijn nog andere dingen op dezelfde zekering aangesloten, denk aan de ruitensproeier e.d. en dan zou deze ook niet meer werken.

Controleer zekering nr 5 ( 15 amp ) en nr 4 ( 15 amp ) voor achterruitenwisser.

Chinto schreef :

Nee, de ruitenwisser zit niet vastgevroren. Moeten beide zekeringen ingeplugd zijn of is één zekering genoeg om te zien of één van beide ruitenwissers (voor of achter) het doen?

Chinto (0), 13 jaar geleden

Thanx, problem solved. 2 nieuwe zekeringen van € 0,17 per stuk......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.