Volkswagen golf gti 1.8 16v: schema

Bouwjaar: 1991

ik zoek de schema / aansluitschema's van een gti motor met el. injectie (dus niet mechanisch) ik moet de aansluitingen, stekker / klemverklaringen weten zodat we de motor weer draaiende kunnen krijgen. Reden hiervoor is dat er een draadboom van een gti 1986 1.8 16V in zit, een motor van een 91'er 1.8 16v el. injectie, en weer een ander model zekeringskast. Volgens mij moet ik dit wel weer draaiende krijgen mits ik de goede sche'ma's heb. Wie kan mij helpen aan deze gegevens ??

bvd.

goedhart3790

Geplaatst door goedhart3790 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ockenburg (0), 19 jaar geleden

Kijk ff op : http://www.petrunko.aaanet.ru/heynes/vol... of op : http://volkswagen.msk.ru/vw_09.htm de laatste is in russisch en engels meschien staat ie er bij. Good luck.

goedhart3790 (0), 19 jaar geleden

ik heb even gekeken op de link, zag allerlei schema's, heb ze geprint en ga dit eventjes bestuderen. Ik denk dat ik hiermee een eind verder kom. bedankt voor de reactie!!!!!!!

D.K.CARS1858 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk een bij www.ERWIN daar kan je uw schema doawlaoden voor een prikje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.