Volkswagen Golf V: Schokkende acceleratie bij warm motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI 105pk

Heren van het goede leven,

Momenteel heb ik een probleem tijdens het acceleren. Tijdens het acceleren krijg ik te maken met schokkende symptomen. Bij koud motor heb ik er geen last van. Ik dacht eerst dat het te maken had met de ASR systeem. Maar deze heb ik in en uitgeschakeld en het hielp niet. Het wordt van kwaad tot erger. Vandaag kwam ik thuis en de motorblok trilde abnormaal alsof die onder de motorkap wilt uitspringen. Motor uitgezet en aangezet, en spontaan deed hij weer normaal. Ik weet dat een diagnose met dit informatie moeilijk is, maar als jullie er ervaring mee hebben gehad hoor ik het graag.

gr John

John86

Geplaatst door John86 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Het lijkt een beetje op een pompverstuiver die soms niet/slecht meedoet,maar laat hem eerst even uitlezen en kijk dan verder.

John86 (0), 13 jaar geleden

Dankje Ricky voor je snelle reactie. Hoeveel mag het kosten zo een pompverstuiver??

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Die zijn niet goedkoop,maar het is totaal niet zeker dat dat jouw probleem is,dus eerst laten uitlezen en vertel ons welke foutcode erin staat.

John86 (0), 13 jaar geleden

geen foutmeldingen. kan het zijn dat de motorblok niet goed bevestigd is. wellicht een kapotte rubber?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Misschien een defect 2 massa vliegwiel.
Laat het eens aan een garage zien.

John86 (0), 12 jaar geleden

sorry voor late reactie, het probleem was een kapotte kabelboom. het is al inmiddels opgelost. topic kan gesloten worden

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Zeker een breuk oid in de kabelboom met de geribbelde hoes ter hoogte van de startmotor? Dat komt wel vaker voor. (voor de mensen die dit nog niet weten).

de Dokter (0), 12 jaar geleden

john86 zal het kabelboompje onder het kleppendeksel bedoelen vermoed ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.