Volkswagen Golf 1988: schrapend geluid bij optrekken

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 CL

goeiedag,
ik heb een golf 2 1.3 cl 4bak uit 1988 en bij het optrekken hoor ik een schrapend geluid komen bij de voorkant. als ik verder schakel na zijn 2 wordt het al iets minder na zijn 3 nog minder in en zijn 4 hoor ik het geluid niet meer. als ik gas los laat hoor ik het geluid ook niet meer.
wie o wie weet wat dit kan zijn.
nou ga ik morgen het fuseestuk met lager vervangen omdat er 4 bouten scheef in gedraaid zijn en er nu al 2 zijn afgebroken. kan dit er iets mee te maken hebben?
nou was het geluid er al voordat de bouten waren afgebroken hoor.

vriendelijke groet justin

Justus

Geplaatst door Justus (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

de remschijf wordt ook door de wielbouten tegen de naaf gedrukt, als dit niet goed zit kan de schijf natuurlijk ook ergens tegenaan schrapen.
Het zou dus zomaar kunnen.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kan die wielnaaf ook los kopen en vervangen, maar dan heb je ook een nieuw lager nodig.

Vergeet na het monteren niet de auto uit te laten lijnen, anders heb je kans dat hij alle kanten gaat optrekken en de band snel zal aflopen aan binnen of buitenkant.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.