Volkswagen Passat Variant 2013: schuifdak Passat blijft open

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Beste leden,

Vandaag had mijn vrouw de auto gebruikt.
Ze wou de ramen open doen om wat frisse lucht in de auto te krijgen omdat we onze baby erin hadden.

Mijn vraag:
Ze had alle ramen open gedaan met de (ab) daarbij ging ook het schuifdak open een kleine stuk. Nu wou ik het dus allemaal weer dicht gooien via de ab maar blijft het schuifdak nog steeds op een kiertje open.

Vanuit binnen met de ronde ding werkt ook gewoon nog. Het schuifdak gaat gewoon op en neer. Maar blijft wanneer je het vanuit binnen dicht doet helemaal alsnog op een kiertje.

Ik zelf wist niet eens dat de schuifdak op een kiertje gaat als je via de (ab) opent de ramen.

(ab) = sleutel


Iemand een tip? Het maakte een schuurend geluid ook, waarschijnlijk door de hitte. Dus ook beetje met WD40 geprobeerd, helpt niet zo veel.

djbosanac

Geplaatst door djbosanac , lid sinds 12 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Jij hebt wel geluk met je auto s .
Als je het dak helemaal open doet en dan weer helemaal dicht dan moet het goed zijn , dak is de herkenning van begin en eind kwijt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.