Volkswagen Caddy 2003: Slaat af.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Ayq

Hallo ik heb het volgende probleem. Deze caddy is onder het rijden uit gegaan, en valt niet direct weer te starten. Als hij koud is slaat hij direct aan loopt dan ongeveer een half uur, geeft uitzichzelf een keer gas en slaat dan af. Foutcode 16706 geen signaal bdp sensor,nieuwe sensor gemonteerd zelfde probleem. Direct aan ecu gemeten bdp signaal komt aan. Gisteren weer gestart zelfde probleem alleen nu foutcode rempedaal schakelaar en 17970 en 17971 deze zijn ook niet te wissen. Code van bdp sensor is nu niet aanwezig. Stekker ecu is schoon en ecu binnenin ook geen waterschade. Het vreemde is dat als hij een nacht stil staat alle fouten weg zijn en hij gewoon weer aanspringt .

Reinder kip

Geplaatst door Reinder kip PRO , lid sinds 7 maanden geleden

4 Reacties

oldford PRO, 4 maanden geleden

Ik weet niet waar je mee uitleest, maar de omschrijving voor 17970 en 17971 is heel wat anders.
Namelijk: Inspuitregelaar (N146), bovenste grens bereikt en Inspuitregelaar (N146), onderste grens bereikt.
Zie ook: https://gerritspeek.nl/vag-com_dtc-17970...

Reinder kip PRO, 4 maanden geleden

Dat zijn de fouten die hij op dit moment aangeeft de foutcode van de bdp sensor is nu niet meer aanwezig.

memos PRO, 4 maanden geleden

Kan het zijn dat de riem een tandje is verschoven? Kun je met de scoop meten doorhet krukassignaal en het nokkenassignaal te vergelijken.

    krukas sensor of nokassensor brandstofpomp sproeier kapot bobine of bougie kabels of bougie brandstof filter - Jandeawoo, 4 maanden geleden

Beste antwoord, geplaatst door Reinder kip PRO, 4 maanden geleden

Opgelost ecu bleek stuk. Zagen in live data dat de ecu de egr bij stationair vol open stuurde en tegelijk de smoorklep dicht stuurde.
Andere ecu gemonteerd en loopt nu weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.