Volkswagen Golf IV: slecht lopende Golf IV 1.8 20V op LPG

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 20V

Het volgende probleem heb ik met de golf van mijn vriendin. De auto houdt enorm in op benzine. Het probleem zit niet in de gasinstalatie. Daar loopt de auto vrijwel goed op.
Als je de auto koud start loopt hij perfect stationair op 4 cylinders. Zodra je echter gas geeft valt hij compleet weg, lijkt alsof hij of geen brandstof of geen vonk krijgt. Ook bij volgas gebeurt er vrijwel niets. Ik heb de auto laten uitlezen. Enkel de 4 injectoren gaf hij aan als foutmelding + een klep voor koolstoffilter. Injectoren zijn niet zo gek aangezien hij op lpg loopt en deze worden uitgeschakeld. Verder compressie gemeten, bougies vervangen, kabels doorgemeten, temperatuur sensor vervangen.

Gisteren maar wat meer geprobeert, benzine retourslang dichtgeknepen, ineens kon ik wel goed gasgeven op benzine, ook even mee gereden en kon prima gasgeven zonder al te veel inhouden. Echter vanmorgen toen hij weer koud was hetzelfde verhaal. Echter weer warm, stuk beter.

Verder met startspray al rond het inlaat spruitstuk gespoten om te ontdekken of er evt valse lucht ergens in het spruitstuk ontstaat. ( ja je weet maar nooit of er eens een backfire geweest is), geen verhoging van het toerental daardoor.

Iemand een idee?

justjj

Geplaatst door justjj (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hazenman (0) PRO, 14 jaar geleden

mischien oude benzine of een brandstoffilter die nooit wordt vv omdat hij op lpg loopt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.