Volkswagen Polo: Slecht starten warme motor Polo gti 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Ga net me vriendin van haar werk halen en de polo start zonder problemen!Aangekomen op bestemming ga ik me vriendin halen, komen terug in de auto en hij wil ineens zeer slecht starten (lijkt of hij op drie poten wil starten ofzo), Na 3 of 4 keer starten slaat hij aan en loopt gewoon weer als een zonnetje. Bijna thuis zet ik even het contact weer uit en start hem weer, start zonder problemen. Het zat me toch niet lekker dus na ongeveer een half uur stil te hebben gestaan probeer ik hem weer te starten en doet hij het weer slecht!!!!!! Auto heeft net 60000 gelopen en is altijd dealer onderhouden, lekt of verbruikt geen druppel olie of koelvloeistof . Wat me trouwens wel opviel is toen ik net de motorkap ligte dat de motor warmer is dan normaal, koelvloeistofpeil is oke. Wie kan mij helpen please ik moet vrijdagnacht op vakantie met deze auto !!!!!!!!!!!!

Remcoshar

Geplaatst door Remcoshar (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Benny1078 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik zou beginnen met storing uit te laten lezen.
kan wel een simpele temperatuurvoeler wezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.