Volkswagen Passat: slijtage-indicator van remblokken voor

Bouwjaar: 2000, Motorcode: 1.8-20v

Het controlelampje van de remblokken-indicatie blijft branden en piepen bij starten. Nu heb ik blokken zonder indicatie en heb de afgeknipte draadjes doorverbonden met de wetenschap van mijzelf dat er bij slijtage van de blokken een onderbreking komt in de stroomaansturing en daardoor het controlelampje gaat branden. Mijn vraag is of het lampje gaat branden bij contactonderbreking of juist wanneer er contact gemaakt wordt met de indicator IN het remblokje. Moet ik dus de draadjes verbinden of scheiden van elkaar.

jantje60

Geplaatst door jantje60 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 13 jaar geleden

het lampje gaat branden als de draad stuk gaat dus onderbroken wordt.

groetjes jan.

jantje60 (0), 13 jaar geleden

Ok Jan, dan ga ik de draadjes aan de binnenkant van het schutbord doorknippen en verbinden met elkaar. Het draad is trouwens moeilijk te vinden aan binnenzijde bestuurderskant, maar bedankt voor je antwoord.

Groeten Jan v.L.

jantje60 (0), 11 jaar geleden

het probleem is verholpen door de draden door te verbinden. Groet Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.