Volkswagen Golf: slot

Bouwjaar: 2000

geachte lezers,weet iemand een manier om het portier van een golf 4 open te krijgen,sleutels zitten in het contactslot en toen de deur dicht werd gegooid sprong hij op slot.

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Reservesleutels? Reservesleutel bestellen indien niet aanwezig? Ik mag toch niet hopen dat iemand hier een inbraakbeschrijving gaat tonen... (kleine) schade is onvermijdelijk, die tip geef ik je vast..
Of probeer de bovenkant van de deur een beetje uit het rubber te buigen en dan met een stuk lasdraad proberen de knop van de cv in te drukken? Kan alleen op de sleutel trouwens (indien CV op sleutel aanwezig)

tedkroon (0), 18 jaar geleden

ANWB kan je helpen (zie TDI Forum)!!

Succes,
groeten Ted.

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

ik ga inderdaad ook niet vertellen hoe je een auto openmaakt zonder sleutel.

laat de anwb maar even komen ja. die doen het nagenoeg schadeloos.

of laat iemand van je garage komen. die kunnen het ook meestal wel. :)


mvg

minimania (0), 18 jaar geleden

breek gewoon je raammechaniek af....anders gebeurt het vanzelf wel een keer :-)

Hans4045 (0) PRO, 18 jaar geleden

sorry dat ik het gevraagd heb,maar wou geen schade aanrichten

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Zonder schade red je het niet, zeker niet als je hem op veiligheidsslot hebt staan(led knippert), dan is het slot geblokkeerd.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hans...

raampje tikken en je bent binnen, er zit niks anders op!

paul,

miekesjerps (0) PRO, 18 jaar geleden

wij hebben een opblaasbaar geval gekocht die je tussen de deur kan zetten. Je maakt geen schade en kan makkelijker de deur open maken. Werkt tot nu toe perfekt. Mieke Sjerps

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

opblaasbaar geval? hmmmmmmm, en mieke is dat wat? :)

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Snap-on levert dit inderdaad. Kun je tussen portier en sponning schuiven en door te pompen ruimte creeren voor bv lasdraad oid.Werkt goed, alleen heb je de deur dan nog niet open zonnder t klojen mmet die lasdraad.

tedkroon (0), 18 jaar geleden

Op het TDI forum stond inderdaad dat de ANWB de deur lichte en vervolgens met een grijpertje de sleutel uit het steurslot wist te halen.

Groeten Ted.

Hans4045 (0) PRO, 18 jaar geleden

allemaal bedankt

Hans l

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

als je elektrische ramen hebt, auto opkrikken evt onderplaat verwijderen dan steker van de achteruirijschakelaar losnemen dan op 1 van de draden een plus zetten die je van de startmotor kan pakken,als het goed is branden de lampjes van het instrpaneel, deur een beetje openwerken aan de stijl met een lange lasdraad je raamschakelaar bedienen en deze zal openen. dit alles zonder schade.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft dit gewerkt???? Ben zeer benieuwd!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.