Volkswagen Golf III: Soms uitvallen motor Golf 3 gti bij intrappen koppeling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 8v

Ik heb sinds enkele dagen een Golf 3 GTI uit 1995. De auto rijd super en ook de motor draait stationair als een zonnetje. Echter als ik de koppeling intrap als ik afrem en terug wil schakelen dan valt de motor af en toe uit. De motor is direct weer probleemloos te starten maar als dit gebeurd valt natuurlijk ook gelijk mn stuurbekrachtiging weg. Wat me verder opvalt is dat het toerental bij het intrappen van de koppeling onder het stationaire toerental terugzakt en vervolgens weer toeneemt. En soms zakt het toerental dan dus te ver terug waardoor de motor stil valt.

Weet iemand een oplossing voor dit vervelende probleem?

Swift_GS

Geplaatst door Swift_GS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dit kan vanalles zijn..je kunt hem eens uitlezen en kijken wat daaruit komt,ook zou je de stappenmotor eens kunnen schoonmaken met remreiniger.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.