Volkswagen Transporter: speling op prise as

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 td aaz

Hallo ik heb een probleempje na het in bouwen van een andere motor van mijn eigen t3 is de versnellings bak geen olie gaan lekken maar stromen (de olie stroomt er echt uit) nu heb ik net de versnellings bak er achter weg gehaald. en de keering is lek. Maar er zit wat speling op de prise as ongeveer 1 mm bij de keering (op uiterste punt waar hij de plaat raakt iets meer dus 3 mm ongeveer) nu vraag ik mij af is dit normaal want volgensmij als ik er een nieuwe keering indruk lekt ie in no time weer.

Graag jullie iedeen hierover vw magazijn nu toch nog gesloten

harry4178

Geplaatst door harry4178 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Harry, zit er een toplager in het vliegwiel van je nieuwe motor, of is die heel?? deze vangt de slingering op. controleer dit eerst voor je een nieuwe keerring plaatst.
groet thijs

WLS (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo Harry

kijk eerst eens of je prise as niet beschadigd is het zij met een groef het zij met inbouwen
je kunt de speling zo nooit meten omdat jouw as aan het uit einde niet gelagerd is .

en controleer je toplager.

met vr gr Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.