Volkswagen Tiguan 2014: Spiegels inklappen en auto rem

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van deze auto. Dit is ook de eerste auto in mijn eigen bezit. Hiervoor altijd lease gereden. Maar wat me opvalt is dat ik een electrische rem heb en electronische buitenspiegels. Alleen zijn ze niet automatisch. De rem moet ik zelf erop zetten en eraf halen. Tevens ook de spiegels. Kan ik dan met een knopje inklappen en uitklappen.

Nu is dus mijn vraag of het voor mijn auto mogelijk is om dit automatisch te laten doen? Had al gelezen dat je dit misschien kan inprogrammeren via VCDS/VAGCOM.

Dus eigenlijk is mijn vraag of ik dit zelf ergens kan instellen. Heb het auto menu al helemaal doorgenomen en kan het niet vinden. En zo nee is het via de VCDS/VAGCOM mogelijk bij mijn auto? Of is dat niet aan te raden.

pascall

Geplaatst door pascall (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

VCDS kan de codering van de parkeerhulp veranderen.
Echter er is geen beschrijving van en alles wordt aangegeven door VCDS.
Bovendien kun je de codering van het ABS verliezen, dus het lijkt mij een riskantvolle onderneming.
Zie: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.