Volkswagen Polo: Spook Polo???

Bouwjaar: 1992

het spookt in de polo van mijn zus, onder t rijden is hij met een knal afgeslagen,daarna niet aan de praat te krijgen,lampjes op dashboard branden,ventilatie werkt, alleen bij omdraaien contact komt startmotor niet rond.

Dag daarna leek de accu leeg, nieuwe accu gemonteerd en starten , lopen. ochtend daarna starten,lopen , na een kwartier gereden te hebben viel onderweg de radio en de brandstof- en watermeter op t dashboard uit,ben direct gestopt op een parkeerplaats en heb de auto een tijd stationair laten lopen, ik zet het contact af en wil gaan starten,weer komt de startmotor niet en soms nauwelijks rond en lijkt het of de accu leeg is , dit terwijl het een nieuwe accu betreft!!

plots gaat de radio weer aan en de benzinemeter en watertemp meter doen het ook weer , echter de startmotor komt nauwelijks rond,vergelijkbaar met een lege accu, auto aangeduwd en gestart gekregen echter hield de auto behoorlijk in gepaard met bokken en stoten bij acceleratie.

Na deze rit de motor weer afgezet,en gelijk weer t zelfde euvel,de startmotor komt niet rond.

Graag advies.

Bvd

chillbeest

Geplaatst door chillbeest (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

joba (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk zal iets in de auto aanwezig zijn die de accu gigantisch leeg trekt, vandaar dat je meters wegvallen. Of je dynamo laad niet meer bij.
Succes

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

massastrip van accu, naar chassis en verder naar de motor controleren. Verbindingen loshalen en schoonmaken. Verder zou het kunnen dat het schakelelement van het contactslot de geest heeft gegeven. Dynamo laad dan niet bij. (lampje gaat ook niet branden) Hij heeft 2 kringen die grofweg zijn verdeeld in alles onder de motorkap, en de rest van de auto.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

of je startmotor is overleden,bij 1 kant waar de uitgang van de as draait,loopt deze in een soort koperen bus..als deze uitgesleten is,draait hij ook niet meer lekker en is het net of je accu leeg is,maar dat komt doordat je startmotor dan scheeft loopt en zwaar moet draaien..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.