Volkswagen CADDY TDI 77 KW BESTEL: start moeilijk na fout codes wissen reageerd niet meer op gasped

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cay k, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

goede dag ik heb een caddy binnen gekregen met een niet ingeleerde injector na het inleren van de nieuwe injector liep de auto perfect daar na wis ik de foutcodes van de caddy omdat hij verder klaar was daarna wil ik de caddy starten . slaat hij moeilijk aan en bijna geen response meer op het gaspedaal. toen heb ik hem weer uitgelezen en heb ik aleen een fout in de gateway regeleenheid onjuist gecodeerd . heeft iemand dit vakker mee gemaakt .
naar de dealer gebracht om hem opnieuw te programmeren en is gelukt maar de auto heeft nog steeds het zelfde probleem.gr MHR

freakje

Geplaatst door freakje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.