Volkswagen Golf: start niet

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

hallo een maat van mij heeft zijn blok bij een revicie bedrijf gehad maar hij heeft de ontsteking er op laten zitten omdat alles net was afgestelt nou zat alles er weer in en wou die niet starten nou bleek die rotor niet meer wou draaien de ontsteking was krom is dus wat mee gebeurt maar andere ont steking er op en wil nog niet starten wie weet doordat die rotor bijna niet wou draaien kan dit ook andere dingen hebben beschadigd tijdens het starten hij slaat niet aan aleen wat knallen uit de uitlaat wie heeft een idee mvg johan

floris3072

Geplaatst door floris3072 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

floris die knallen lijken erop tewijzen dat de boel niet op tijd staat.
je zult de onsteking moeten controleren of deze door steeds een stukje te verdraaien of die dan aanslaat en ofde kabels op de goede volgorde gemonteerd worden.

groetjes jan.

floris3072 (0), 17 jaar geleden

ik weet zeker dat dat allemaal goed staat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.