Volkswagen Golf 2012: Start niet / koppeling bedienen

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Goedenavond, wij hebben hier een Golf 1.6TDI van 2012 en deze start soms niet. Heel random geeft hij een melding koppeling bedienen terwijl deze dan bedient is. Dan na een tijdje doet hij het wel weer. We hebben al de sensor vervangen en de zekering leek niet fris. Ook hebben we geprobeerd om deze startvoorwaarden uit te schakelen maar dit blijkt een lastig iets. Omdat hij dit sporadisch doet, is het heel lastig om er metingen aan te verrichten. We hebben het 1x gehad terwijl we de meetwaarden open hadden staan. Volgens de meetwaarden werd hij wel bedient. Ik heb wel gehoord dat het niet een onbekend probleem is, maar ik vind er nergens op een forum iets van. Wie heeft er een idee of kent dit probleem?

Auto Hent

Geplaatst door Auto Hent PRO , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

memos PRO, 1 week geleden

Zit een start/stop systeem op denk ik? Misschien dat een relais blijft hangen, zitten er 2 op en verklaart dat hij af en toe weigert.

ricky PRO, 4 uur geleden

Toen je hem de eerste keer uitlas, stonden er toen storingen in het systeem?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.