Volkswagen Golf IV: Start problemen golf iv V5

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: Agz

Hallo allen
Ik heb problemen met starten, laatst merkte ik dat de motor moeilijker aansloeg totdat hij helemaal niet meer startte, na 3 a 4 keer starten sloeg hij aan en loopt vervolgens prima. Dan start hij een halve tank prima en dan begint het weer, benzinefilter laten vervangen en computer laten uitlezen geen foutmeldingen, volgende dag startte hij helemaal niet meer MAAR als we de auto aanduwen slaat hij direct aan en loopt prima. Motor heeft nu 215000km gelopen en bij 125000 heb ik de ketting laten vervangen. Rara wat is het. Wie helpt mij iedereen alvast bedankt voor het meedenken.

Groetjes peter

prozeboom

Geplaatst door prozeboom (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

Begin eens met het meten van brandstofdruk, zo kom je meer te weten.

Gr. paul

prozeboom (0), 9 jaar geleden

Bedankt paul ga morgen langs de garage zal ze het eens vragen

Gr. Peter

audia4 (0) PRO, 9 jaar geleden

meestal is de contactslotschakelaar de dader, contacten inwendig verbrand. In de startstand maakt wordt het contact voor de ecu voeding en brandstofpomp niet meer volledig of helemaal niet meer gemaakt.

Wat ook voorkomt is het brandstofpomprelais. (contacten ingebrand), soms de massa aansluiting van de pomp. (corrosie)


Eerst even de spanningval meten tijdens het starten, een brakke accu of startmotor die half sluiting maakt kan ook nog.

prozeboom (0), 9 jaar geleden

Harry alvast bedankt
Heb even gekeken vandaag kwam een lekke ontluchtingsslang tegen vanaf de kleppendeksel naar de aanzuigbuis van de lucht daar waar de lmm zit, eerst een nieuwe besteld komt morgen.de gasklep was wel erg vet aan de ingaande kant.direct gevraagd of zij nog een idee hadden wat het kon zijn, misschien een scheurtje in de brandstofpomp omdat het probleem zich voordoet als de brandstofmeter op 1 streepje van het midden zit en het probleem zich blijft totdat het niveau de helft bereikt daarna is het weer goed

prozeboom (0), 9 jaar geleden

Hoi paul en harry

Auto vandaag laten uitlezen, kwamen 4 foutmeldingen naar boven waaronder de toerentalsensor.

Groetjes peter jullie horen het nog

prozeboom (0), 9 jaar geleden

Hoi paul en harry

Auto weggebracht naar de garage (geen vw dealer) heeft er 5 dagen gestaan en startte gewoon, auto opgehaald wat denk je s'avonds niet meer starten, aangeduwd lopen.
Maar daarna helemaal niet meer aan de gang te krijgen,onder de kap gekeken blijkt een zekering boven de accu, zitten 5 dikken voedingen aan en 3 groene zekeringen 25amp helemaal gesmolten net alsof er gelast was aan de zekering.we hebben hem overbrugt maar heeft niet geholpen.
Auto is inmiddels weg helaas geen oplossing kunnen vinden

Jullie bedankt groetjes peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.