Volkswagen Golf Cabriolet 2012: Start soms niet na stilstaan

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Goedendag, ik heb startproblemen met mijn Golf. De ene keer start hij meteen, maar vooral na dag of langer stilstaan dan gebeurt er niets als ik start (alle lampjes gaan alleen even aan. Verder hoor ik niets) Als ik blijf proberen lukt het meestal wel maar dat duurt soms 10 min. Voordat ik hem naar een dure dealer breng, heeft iemand dit ook aan de hand gehad? Ruby

Ruby13

Geplaatst door Ruby13 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 2 jaar geleden

Als je de koppeling een paar keer in trapt en met een schok los laat , je voet als het ware er af laat schieten wat gebeurt er dan , zou kunnen dat de schakelaar blijft plakken en het startsignaal niet vrij geven.

    Dankjewel voor de tip. Volgende keer als de auto niet start ga ik dat proberen! - Ruby13 (0), 2 jaar geleden

bert klein (45) PRO, 2 jaar geleden

Het starten met de kontaktsleutel, of met keyless drukschakelaar.

    Ik start met kontaktsleutel. Heb helaas maar 1 sleutel, geen reserve meer.. - Ruby13 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.