Volkswagen Golf V: startblokkering krijgen we er niet uit

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 i

nadat ik er de teller eruit heb gehaald en er weer in heb gezet (deze werkte niet goed maar het probleem zat onder de accu .draad doormidden ) tijdens deze werkzaamheden ging de accu leeg en deze bleek ook verrot , als vervolg dat hij in de startblokkering is gegaan de vw garage heeft geprobeerd hem in te leren maar dit lukt niet ,Ze kunnen niet in de computer komen wel in de teller en de rest van het programma kan iemand de computer aanpassen dat de startblokkering eruit is en het sleutel erkenningen gedeelte dan komt dat probleem ook nooit meer terug

pieper

Geplaatst door pieper (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Normaal gaat hij nooit in de startblokkering bij een lege of kapotte accu dus er is wat anders aan de hand denk ik. (komt zelden voor maar kan wel zijn dat de software in de war is en dus dat het wel is gebeurd).
Het feit dat ze niet in een computer (welke?) kunnen komen zegt al genoeg en is waarschijnlijk de oorzaak.
Alleen is nu de vraag: in welke computer komen ze niet in? Die van de motor? Eerst dit verhelpen (misschien ook draadbreuk?) en daarna weer proberen.

pieper (0), 9 jaar geleden

het probleem is opgelost .ik heb hem naar een ander gebracht die problemen oplost waar de garage niet uit komt hij kon wel in de computer komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.