Volkswagen Polo: starter krijgt geen stroom

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

deze starter geeft geen enkele kik tijdens het starten en is zelfs een paar weken geleden volledig vervangen door een nieuwe.hij heeft daarna wel gewerkt.
als ik het contact opzet en daarna de sleutel verder draai in de "start" stand hoor ik wel een relais klikken onder het dashbord,maar als ik dan de draad uittest aan de starter krijgt die daar geen stroom,relais ook al uitgetest en werkt perfect,ook al een test gedaan met een extra massa kabel maar krijg geen stroom op de starter.
ik heb deze draad al verder gevolgd en kan de starter wel starten met een noodlijn te leggen en contact te geven op deze draad,maar verder in de kabelboom geraak ik niet......???

dennis2111

Geplaatst door dennis2111 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

controler of monteer eerst een ander electrich deel van het contactslot.
deze gaan nog wel eens stuk en dan start hij ook niet.

groetjes jan.

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

als ik de sleutel in de "start" stand draai hoor ik duidelijk de relais klikken onder het dashbord,dus veronderstel ik dat het contact slot werkt?

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

vandaag verder getest en kon de motor starten met een noodlijntje tot aan het contact ,daarna een nieuw electrisch deel vervangen en start weer zoals vanouds ;-) merci voor de tip jan T !!!

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou gelukkig maar.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.