Volkswagen Golf III: startonderbreker werkt niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb een Volkswagen Golf 3 met een startonderbreker. De 4 cijferige code die ik moet toetsen om te kunnen starten werkt niet optimaal. Vandaag heb ik achter elkaar verschillende keren getoetst en nog steeds wil de auto niet starten. Ik heb het gevoel dat de code ontregeld is. Heeft iemand een idee hoe ik deze moet resetten of verwijderen. De startonderbreker is van het merk Blocksys.4 en later in de auto gemonteerd.

diana6

Geplaatst door diana6 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Diana,

Heb er zelf ook al een aantal gemonteerd en ze werken vrij goed moet ik zeggen, heb er nog geen problemen mee gehad, had ze welliswaar van een ander merk, maar oke..

Wat doet hij precies als je de code indrukt ? Normaal brand het lampje rood en als je op een toets drukt, dan hoor je ook een piepje, hoor je dat ook nog of heeft dit type dat niet ?

Bij het verkeerd in toetsen van de code moet je 5 sec wachten, na 3x verkeerd in drukken moet je 8 minuten wachten.

Als hij niet meer werkt is het makkelijkst om de boel gewoon te laten zitten, maar alleen de kabels van de onderbreker volgen, los halen van de unit en de originele delen weer aan elkaar maken, dan werkt hij weer.

De kabel van het toetsenbord loopt naar de unit toe en daar moet je de kabels volgen.

Waarschijnlijk word bij jou type de brandstofpomp / startmotor / of hoofdrelai onderbroken..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.