Volkswagen Golf III: startonderbreking zorgt voor kortsluiting?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: ??

Help! Hopelijk kan iemand mij een idee geven wat er mis is met mijn auto.

Sinds een paar weken piept mijn startonderbreker na dat ik een tijdje heb gereden. Als ik mijn ruitewissers en verlichting aan heb vallen deze tijdens dit gepiep uit en alleen de motor blijft draaien. Niet handig dus in het donker en met slecht weer. Alleen nu is het zo dat ik dit probleem vorig jaar winter ook had en net toen ik het wilde gaan laten maken stopte het gepiep en de problemen. Het werd buiten ook warmer en ik heb er de hele zomer en herfst geen last van gehad. Tot 4 weken terug dus weer.

Heeft iemand een idee wat het is, want mijn vermoeden is een kapotte startonderbreker.

Alvast bedankt

Luus79

Geplaatst door Luus79 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heel de startonderbrekerbende overboord kieperen en de kabelboom in ere herstellen. Die dingen die toendertijd ingebouwd werden geven vroeg of laat allemaal ellende en spookstoringen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.