Volkswagen Golf IV: Startprobleem Golf 4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI

Reeds geruime tijd heb ik startproblemen met m,n golf die reeds enkele jaren in mijn bezit heb.
Het begon met het gewone probleem dat de startmotor de motor niet kon rondkrijgen. Dus is er een nieuwe bosch batterij geplaatst! Het probleem leek opgelost, maar na enkele weken weer hetzelfde probleem!
In garantie heb ik een nieuwe batterij gekregen. Alternator geeft genoeg laadstroom. Startmotor is volledig gereviseerd. Massakabel van baterij naar motor is gecontroleerd en overbrugt. Als het probleem zich voordoet is er voldoende stroom aanwezig, verlichting en radio en al de rest werkt. Soms start de golf enekele weken perfect en dan doet het probleem zich op enkele dage meermaals voor! Met startkabels start de golf meteen!
Wie kan mij helpen met dit bizarre probleem!!!

MarleyMK4

Geplaatst door MarleyMK4 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dus hij start wel altijd als je met startkabels start op het moment dat hij niet start op je wagen accu? Ik denk dat je een lekstroom hebt ergens die de accu leegtrekt als je auto stil staat.

MarleyMK4 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, hij start meteen met starkabels eraan! de auto heeft altijd goed gedraaid totdat ik een nieuwe batterij en radio heb gestoken! ik denk dat het de radio is dat stroom leegtrekt,want de batterij is onlangs vervangen.

MarleyMK4 (0), 12 jaar geleden

ik heb nog een filmpje van op het moment dat hij niet wilt starten van mijn snelheidsmeter! deze flipt ook wanneer het probleem er is

http://www.youtube.com/watch?v=__JVAeXIl...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.