Volkswagen Corrado 1993: Startproblemen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: PG, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 110

Onze Corrado start slecht.

Het volgende doet zich voor.

Bij het starten slaat de motor vrijwel direct aan, stottert 1 of 2x en valt dan weer stil.
Bij een 2e of 3e startpoging stottert/hikt hij iets langer en als je dan met je gaspedaal hierop inspeelt en het toerental omhoog brengt blijft hij lopen. Als hij eenmaal loopt, is er geen probleem meer. Ik heb het idee, dat het bij vochtig weer erger is.
In de auto zit een nieuwe startmotor, nieuwe bougies, nieuwe rotor en verdelerkap, maar tot nu toe heeft dat geen verschil gemaakt.

Vincent86c

Geplaatst door Vincent86c , lid sinds 7 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Heb je geen vonkoverslag bij je kabels ? Omdat je zegt dat het bij vochtig weer erger is.

    Zou kunnen, maar ook bij droog weer problemen. Ik zal de truc met de plantenspuit eens proberen. - Vincent86c, 2 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.